19 de desembre del 2012

* L'INFANTICIDI DE NEWTOWN



El debat sobre la restricció de l'ús de les armes de foc està de nou sobre la taula. Un debat molt tou, com ja ha passat d'altres vegades, ja que als Estats Units l'ús d'aquestes armes es considera un element fundacional de la nació.
Un país amb valors diferents, fet a cop de força i on una arma a casa és tan normal com el raspall de dents. És el que té la Segona Esmena de la Constitució...  
Els de l'Associació Nacional del Rifle (NRA), aquest lobby que té 30 milions de simpatitzants, després d'uns dies de consternació nacional, seguiran amb el seu lucratiu negoci. 
I el que és més greu, després d'aquesta nova matança, massa nord-americans pensen que si els mestres i els nens haguessin anat armats podrien haver-se defensat. 
La vinyeta d' El Roto a El País del passat 17.12.12 em sembla molt eloqüent.

1 comentari:

  1. És lamentable,...personalment, crec amb el famós tòpic que diu que les armes les carrega el dimoni, s'haurien d'eradicar, però com dius son un lucratiu negoci, com les guerres, mare meva! quin món, preciós però tan injust, a demés sembla que hi ha poca gent que actuï amb una mica de coherència

    ResponElimina