13 de gener del 2013

* EL BANC DE VALÈNCIA... ADJUDICAT!

El Banc de València va anunciar un nou expedient de regulació - diguem-li ERO -  que pot afectar al 50% de la plantilla.

Estem parlant de que l'entitat podria prescindir de 890 treballadors. Aquest expedient se sumaria a l'acordat  fa uns mesos que ja va suposar la sortida de 350 empleats.

Segons la direcció del Banc de València, l'expedient és part obligada del procés de venda de l'entitat a Caixabank.

El Doctor Fecund, ha volgut dir-hi la seva. Està convençut de que es tracta d'una altra d'aquestes operacions financeres on els treballadors pagaran els plats trencats mentre els autèntics responsables de la fallida acabaran feliçment incorporats al nou organigrama. En Fecund acaba la seva reflexió amb un homenatge a Islàndia, on sí han estat valents...

Pels que avui us estreneu en aquest bloc, coneixereu qui és el Doctor Fecund en l'entrada del 12 de desembre (un cop al bloc, heu de fer un curt viatge en el temps...). 

Pels col·lecionistes, aquest és el 2n. número d'aquest còmic que elaboro per la FEC (Federació de l'Estalvi de Catalunya). Clicant sobre la vinyeta es fa gran... i no us caldran "las gafas del cerca".



5 comentaris:

  1. Joder, com se passen aquests! a mi també m'agrada somiar i vull despertar d'aquest mal son, QUIN MORRO QUE TENEN,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Núriai pels teus comentaris. Aquests del Banco de Valencia no són els més descarats... ni els que s'embutxacaran més. Tot plegat vergonyós.

      Elimina
  2. Aquests és l'enllaç del programa que et vaig comentar
    http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/4411291

    ResponElimina