27 de juny del 2013

* ADHESIÓ DE TARRAGONA A L'ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS PER LA INDEPENDÈNCIA



Abans de res vull agrair-vos la vostra complicitat amb l'encesa de l'Estelada a la Rambla Nova de Tarragona. Aquest passeig, orgull dels tarragonins, va estar tot el dia ple a vessar d'estelades i això, us ho ben asseguro, mai abans s'havia vist. Fins i tot Roger de Llúria s'ho mirava amb incredulitat. També vull donar les gràcies als que vàreu apadrinar una o moltes espelmes i gràcies als que vàreu signar per l'adhesió de Tarragona a l'Associació de Municipis per la independència. Els nostres adversaris, de fora i dins de Catalunya, no aturaran les seves amenaces i agressions. A nosaltres ens toca mantenir viva la flama amb determinació i amb un equilibri, no sempre fàcil, de seny i rauxa. 

Aquest proper divendres, 28 de juny, al migdia, presentarem a Tarragona la moció i les signatures en suport de l'Adhesió de l'Ajuntament de Tarragona a l'AMI (Associació de Municipis per la Independència). Un altre record ha estat recollir quasi 10.ooo signatures !

I al vespre, a les 20 hores, per donar força i visibilitat a aquesta petició, us convido al Teatre Metropol a celebrar un acte amb la presència de la Carme Forcadell (presidenta de l'ANC), el Josep Andreu (vicepresident de l'AMI) i el Josep Manel Ximenis (alcalde d'Arenys de Munt). Aquest acte serà presentat pel Quim Vila i tindrà tot un seguit d'actuacions i sorpreses. Si cliqueu sobre el cartell que adjunto ho veureu amb més detall.

Us reprodueixo un fragment de la moció que presentarem sol·licitant l'adhesió del nostre Ajuntament a l'AMI amb els següents objectius:

      "* Esdevenir un ampli espai de debat on compartir idees, iniciatives, experiències, informació, eines de gestió i tot allò que pugui ésser útil per a dur al poble de Catalunya cap a la independència per tal d’assolir les plenes competències municipals.

         * Fomentar i defensar els drets nacionals.

       * Conscienciar a la ciutadania de la necessitat que Catalunya pugui exercir el seu dret a l’autodeterminació.

        * Crear una xarxa de promoció exterior, principalment en el marc de l’Unió Europea.

        * Promoure el finançament dels propis municipis.

        * Buscar sinèrgies en d’altres àmbits com l’empresarial o el financer.

Així mateix, ens adrecem a tots els tarragonins i tarragonines, al conjunt de grups polítics municipals del consistori i en especial a tots i cadascun dels seus membres, a la resta de grups polítics, associacions o entitats, sigui quina sigui la seva adscripció política o ideològica, perquè impulsin l’adhesió de la nostra ciutat a l’Associació, mostrant de forma clara i explícita el compromís amb el conjunt de la nació i el nostre Poble."


Tenim una nova oportunitat de demostrar la nostra força i la nostra capacitat de mobilització:  


Cal omplir el Teatre Metropol !!*!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada