8 de febrer del 2013

* LO FRARE. LA CURSA DE MUNTANYA A GINESTAR (Ribera d'Ebre)

Esteu tips de sentir històries de corruptes? Esteu esgotats de sentir als noticiaris les aventures de tots aquests miserables que viuen a cos de rei a les nostres costelles? Alí-Babà treu foc pels queixals davant d'aquests rivals que han aconseguit ridiculitzar les seves reconegudes gestes al costat del seus quaranta "col·laboradors". He de confessar que algun dia i també més d'una nit, m'ha passat pel cap comprar-me un passamuntanyes... 

Amb aquest panorama, els amics del Grup  Cultural l'Estralla de Ginestar van treure's de la màniga...

            L O   F R A R E   


Amb aquest nom es coneix una Cursa de Muntanya que aquest proper diumenge, 10 de febrer arribarà a la seva 4a. edició.

Us puc assegurar que els 22,5 Km de recorregut, amb més de 800 metres de desnivell curen tots els mals. Diuen els atletes que arriben -l'any passat més de dos-cents- que en els moments més esgotadors de la cursa parteixen una al·lucinació: un frare corre a pedrades per la muntanya als millets, pallerols, bárcenas i aquest llarg estol de podrits.

I si com jo, no esteu preparats per a tanta distància, ni per a tant desnivell, us asseguro que Ginestar és un poble molt acollidor on podreu gaudir de l'ambient que gira al voltant de la cursa. Recordeu que els espectadors... són una part important de l'esport.

Enguany compten amb una parada de l'Assemblea Nacional Catalana.

Us esperem. Lo Frare s'ho mereix !!*!!

Si voleu saber-ne més: 
http://cursalofrare.wordpress.com/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada